Meny

Antipasti / Förrätter

145
CALAMARI FRITTI
FRITERADE BLÄCKFISKRINGAR MED CITRONMAJONNÄS PUDRAD MEN ANCHO CHILI
145
135
BRUSCHETTA GHIOTTA
TVÅ OLIKA SORTERS TOMAT, VITLÖK, GUL LÖK, ROSMARIN, BASILIKA, OLIVOLJA
135
169
SCAMPI IN PADELLA CON BURRO
HAVSKRÄFTOR MED SMÖR, ROSTAD VITLÖK, PERSILJA OCH FLINGSALT
169
145
CRUDO DI PARMA
18 MÅNADERS PROSCIUTTO TALLRIK SOM SERVERAS MED RICOTTA OCH HONUNG
145
149
MOZZARELLA BURRATA
KRÄMIG MOZZARELLABOLL SERVERAS MED GRILLAT BRÖD.
149
165
CARPACCIO CLASSICO
UTBANKAD OXFILÉ MED CITRON, OLIVOLJA, SVARTPEPPAR OCH GRANA PADANO
165
150
ARANCINI CACIO E PEPE CON NDUJA
FRITERADE RISBOLLAR FYLLD MED NDUJA (STARK SALAMI), TOPPAD MED PECORINO, SVARTPEP OCH NDUJAMAJONNÄS
150
125
CARCIOFINI FRITTI GIUDEA
FRITERADE KRONÄRTSKOCKSHJÄRTAN, PISTAGENÖTTER, PECORINO OCH SVARTPEPPAR
125

Primi / Pastarätter
260
PAPPARDELLE ALLA BURINA
ÄGGPASTA MED EGENGJORD SALSICCIA, CHAMPINJONER, VITT VIN OCH GRÄDDE.
260
245
TORTIGLIONI POLLO E MARSALA
TORTIGLIONIPASTA MED KYCKLINGFILÈ, GRÄDDE, SALVIA, MARSALAVIN OCH SMÖR.
245
259
SPAGHETTI ALLE VONGOLE
SPAGHETTI MED VENUSMUSSLOR, VITLÖK, PEPERONCINO, KÖRSBÄRSTOMATER, OLIVOLJA OCH PERSILJA.
259
265
TAGLIOLINI ALLO SCOGLIO
ÄGGPASTA MED FÄRSKA BLÅMUSSLOR, VENUSMUSSLOR, BLÄCKFISK, RÄKOR, VITLÖK, TOMATPURÈ, PEPERONCINO, KÖRSBÄRSTOMATER, SCAMPI OCH PERSILJA.
265
265
SPAGHETTI CON VRASCIOLE CALABRESI
FRITERADE KALVFÄRSBULLAR, PECORINO, GRANA PADANO, VITLÖK, PERSILJA, ÄGG, CHILI, BRÖD BASILIKA OCH TOMATSÅS
265
255
BUCATINI ALLA LIGURE
SALSICCIA, TOMAT PURÈ, TOMATSÅS, TAGGIASCA OLIVER, VITLÖK, CHILI, TOPPAD MED RICOTTA
255
255
PAPPARDELLE ALLA CONTADINA
TORKAD KARL-JOHAN SVAMP, CHILI, VITLÖK, VITT VIN, PERSILJA, SALVIA
255
249
GUANCIALE E ZABAIONE SALATO
ITALIENSK GRISKIND, ÄGGULA, SVARTPEPPAR, PECORINO OCH GRANA PADANO
249
- ALL VÅR PASTA ÄR EGENTILLVERKAD OCH INNEHÅLLER ÄGG-

Secondi / Varmrätter
285
SPIEDINO DI GAMBERI GIGANTI ALLA GRIGLIA
GRILLADE JÄTTERÄKOR PÅ SPETT MARINERADE I VITT VIN, VITLÖK, PEPERONCINO, PERSILJA, OLIVOLJA SOM TOPPAS MED SMAKSATT STRÖBRÖD.
285
265
CODA ALLA VACCINARA
LÅG TEMPERERAD OXSVANS, SELLERI, RÖTT VIN, VITLÖK, MOROT, TOMAT, GRANA PADANO OCH PERSILJA.
265
335
BRANZINO ALLA BRACE CON SALSA VERDE
HELGRILLAD HAVSABBORRE MED VITLÖKSÖRTSÅS, TOPPAS MED KNAPERSTEKT ITALIENSK GUANCIALE.
335
345
COSTOLETTE D`AGNELLO ALLA SCOTTADITO
GRILLADE LAMMKOTLETTER, VITLÖK, ROSMARIN, OLIVOLJA, PEPERONCINO OCH PERSILJA.
345
355
TAGLIATA CON RUCCOLA E´GRANA
GRILLAD 200 DAGARS GRAIN FED RYGGBIFF SOM SERVERAS MED RUCCOLA OCH GRANA PADANO
355

Contorni / Tillbehör
60
SPINACI AL BURRO
SMÖRSTEKT BLADSPENAT.
60
69
CARCIOFINI IN TEGAME
STEKTA KRONÄRTSKOCKOR MED VITLÖK, PERSILJA OCH PEPERONCINO.
69
60
POMODORI E`CIPOLLA
TOMAT, GUL LÖK, PERSILJA, OLIVOLJA
60
65
BROCCOLI ALLA ROMANA
STEKT BROCCOLI MED VITLÖK, PEPERONCINO OCH OLIVOLJA.
65
60
PATATE ALLA PROVINCIALE
RÅSTEKT POTATIS MED SMÖR, OLIVOLJA, VITLÖK, PERSILJA OCH ROSMARIN.
60

Dolci / Dessert
115
TARTUFO NERO
CHOKLADGLASS BLANDAD MED MARASCHINOLIKÖR, ROSTADE MANDLAR, MARINERADE RÖDA BIGARÅER, OCH RULLAD I KAKAO.
115
45
/
KULA
SORBETTI
DAGENS OLIKA SORTERS SORBET
45
/
KULA
115
TIRAMISÙ CLASSICO
SAVOIARDIKEX VARVADE MED MASCARPONE OCH ÄGGKRÄM, ESPRESSOKAFFE, MARSALAVIN, COGNAC OCH KAKAOPULVER.
115
110
SEMIFREDDO AL LIMONE
ÄGGKRÄM BLANDAT MED MARÄNG, LEMON CURD OCH VISPAD GRÄDDE.
110
105
PANNA COTTA - CARAMELLO O FRUTTI DI BOSCO
GRÄDDE,VANILJ SOM SERVERAS MED KARAMELL ELLER SKOGSBÄRSSÅS.
105
110
TORTA BANOFFEE
DIGESTIVE BOTTEN MED BANAN SOM PENSLATS MED MÖRK CHOKLAD, CARAMEDLISERAD MJÖLK TOPPAD MED VISPAD GRÄDDE OCH PUDRAD KAKAO
110