COZZE GRATINATE 105:-

VITLÖKSSMÖRSGRATINERADE MUSSLOR, PEPERONCINO, PERSILJA OCH STRÖBRÖD

105:-

CALAMARETTI RIPIENI ALLA GRIGLIA

GRILLADE SMÅ BLÄCKFISKAR FYLLDA MED STRÖBRÖD, OLIVOLJA, VITLÖK, PEPERONCINO OCH PERSILJA

89:- 

 

 

IMPEPATA DI COZZE  

BLÅMUSSLOR, VITLÖK, OLIVOLJA, VITT VIN, PERSILJA OCH PEPERONCINO

115:- 

 

 

CARPACCIO DI TONNO  

UTBANKAD RÅ TONFISKFILÈ MED CITRON, OLIVOLJA, RUCCOLA, SELLERI OCH GRANA 

125:- 

 

 

SCAMPI IN PADELLA CON BURRO

HALSTRADE HAVSKRÄFTOR MED SMÖR, ROSTAD VITLÖK, PERSILJA OCH FLINGSALT

125:- 

 

 

CRUDO DI VITELLO  

EGENMALD KALV BLANDAD MED RÖDBETOR, CORNICONGER, TABASCO, GUL LÖK, GRANA OCH CREAM FRESH

125:- 

 

 

BRUSCHETTA GHIOTTA  

TVÅ OLIKA SORTERS TOMAT, VITLÖK, GUL LÖK, ROSMARIN, BASILIKA, OLIVOLJA OCH STEKT PANCETTA

 105:-

 

 

MOZZARELLA DI BUFALA  ALLA CAPRESE   

BUFFELMOZZARELLA MED KÖRSBÄRSTOMATER, BASILIKAOLJA OCH OLIVOLJA

105:- 

 

 

MISTO DI SALUMI 

BLANDADE CHARKUTERIER MED GRILLAT BRÖD

125:- 

 

 

CROSTINI TOSCANI  

 SMÖRGÅSAR MED OLIKA SORTERS PÅLÄGG

75:- 

MOZZARELLA BURRATA  

KRÄMIG MOZZARELLABOLL MED TOMATER OCH GRILLAT BRÖD

105:-


SPAGHETTI CON RANA PESCATRICE E CROSTA DI GRANA

SPAGHETTI MED MARULK, TOMAT, PEPERONCINO, CITRON, VITLÖK, VITT VIN OCH GRÄDDE.

185

MAFALDINE CON GUANCIALE E CAPPESANTE

PASTA MED ITALIENSK GRISKIND, ROSMARIN, KÖRSBÄRSTOMATER OCH PILGRIMSMUSSLOR.

185

TAGLIATELLE AL RAGÙ BOLOGNESE

ÄGGPASTA MED KÖTTFÄRSSÅS OCH PARMESAN.

155

SPAGHETTI AL GUANCIALE E PANNA

SPAGHETTI MED ITALIENSK GRISKIND, ÄGGULA, SVARTPEPPAR, GRÄDDE OCH PECORINO.

160

TAGLIATELLE ALLA BURINA

ÄGGPASTA MED HEMMAGJORD SALSICCIA, CHAMPINJONER, VITT VIN OCH GRÄDDE.

165

TORTIGLIONI POLLO E MARSALA

TORTIGLIONIPASTA MED KYCKLINGFILÈ, GRÄDDE, SALVIA, MARSALAVIN OCH SMÖR.

165

SPAGHETTI ALLE VONGOLE

SPAGHETTI MED VENUSMUSSLOR, VITLÖK, PEPERONCINO, KÖRSBÄRSTOMATER, OLIVOLJA OCH PERSILJA.

180

TAGLIATELLE ALLO SCOGLIO

ÄGGPASTA MED FÄRSKA BLÅMUSSLOR, VENUSMUSSLOR, BLÄCKFISK, RÄKOR, VITLÖK, TOMATPURÈ, PEPERONCINO, KÖRSBÄRSTOMATER, SCAMPI OCH PERSILJA.


180

FILETTI DI SOGLIOLA AL VINO BIANCO

SMÖRSTEKTA SJÖTUNGSFILÈER I VITT VIN SÅS.

285

FRITTO MISTO DI MARE

FRITERADE RÄKOR, BLÄCKFISK OCH ZUCCHINI, SERVERAS MED CITRONMAJONNÄS.

230

ZUPPA DI PESCE ALLA VECCHIA MANIERA

FISKSOPPA MED BLÄCKFISK, MARULKSBITAR, JÄTTERÄKA, TONFISK, MUSSLOR OCH VÅR EGEN TOMATSÅS, VITT VIN, VITLÖK, PEPERONCINO, OCH VITLÖKSBRÖD.

285

CAPPESANTE ALL´ ACQUA PAZZA

PILGRIMSMUSSLOR MED OLIVOLJA, RÖD LÖK, BASILIKA, VITLÖK, VITT VIN, OCH BLANCHERADE KÖRSBÄRSTOMATER.

255

SALTIMBOCCA ALLA ROMANA

UTBANKAT KALVINNANLÅR, SALVIA, PARMASKINKA, SMÖR, MJÖL OCH VITT VIN.

270


POLLETTO ALLA DIAVOLA

HELGRILLAD VÅRKYCKLING, HET SOM FAN!

175

SPIEDINO DI GAMBERI GIGANTI ALLA GRIGLIA

GRILLADE JÄTTERÄKOR PÅ SPETT MARINERADE I VITT VIN, VITLÖK, PEPERONCINO, PERSILJA, OLIVOLJA SOM TOPPAS MED SMAKSATT STRÖBRÖD.

255

GRIGLIATA DI PESCE ALLO SPIEDO

JÄTTERÄKOR MED SKAL, MARULKSFILÈ, OCH PILGRIMSMUSSLOR PÅ SPETT, ALLTSAMMANS MARINERAT I CITRONOLJA, SERVERAS MED RUCOLAOLJA.

270

BRANZINO ALLA BRACE CON SALSA VERDE E PANCETTA SFRIGOLATA

HELGRILLAD HAVSABBORRE MED VITLÖKSÖRTSÅS, TOPPAS MED KNAPERSTEKT ITALIENSK PANCETTA.

275

COSTOLETTE D`AGNELLO ALLA SCOTTADITO

GRILLADE LAMMKOTLETTER, VITLÖK, ROSMARIN, OLIVOLJA, PEPERONCINO OCH PERSILJA.

260

TAGLIATA DI MANZO RUCOLA E GRANA

GRILLAD ENKEL BIFF, SKIVAD PÅ RUCOLA BÄDD MED GRANA PADANO

275

FEGATO AI FERRI

GRILLAD KALVLEVER, SERVERAS MED VITLÖKSSMÖR.

205


SPINACI AL BURRO

SMÖRSTEKT BLADSPENAT.

55

INSALATA MISTA

BLANDSALLAD.

50

CARCIOFINI IN TEGAME

STEKTA KRONÄRTSKOCKOR MED VITLÖK, PERSILJA OCH PEPERONCINO.

55

CARCIOFINI FRITTI ALLA GIUDEA

FRITERADE KRONÄRTSKOCKOR.

55

BROCCOLI ALLA ROMANA

STEKT BROCCOLI MED VITLÖK, PEPERONCINO OCH OLIVOLJA.

55

PURÈ DI PATATE IN CROSTA DI GRANA

POTATISPURÈ MED SMÖR, GRÄDDE SOM GRATINERATS MED FINRIVEN PARMESAN.

60

PATATE ALLA PROVINCIALE

RÅSTEKT POTATIS MED SMÖR, OLIVOLJA, VITLÖK, PERSILJA OCH ROSMARIN.

50


MELA STREGATA

VANILJGLASS BLANDAD MED STREGALIKÖR, RULLAD I GROV RIVEN CHOKLAD.

90

TARTUFO NERO

CHOKLADGLASS BLANDAD MED MARASCHINOLIKÖR, ROSTADE MANDLAR, MARINERADE RÖDA BIGARÅER, OCH RULLAD I KAKAO.

95

SORBETTI ASSORTITI

OLIKA SORTERS SORBET.

85

TIRAMISÙ CLASSICO

SAVOIARDIKEX VARVADE MED MASCARPONE OCH ÄGGKRÄM, ESPRESSOKAFFE, MARSALAVIN, COGNAC OCH KAKAOPULVER.

85

PECCATI DI GOLA - ”SÖTA SYNDER”

PETIT CHOUX BAKELSER FYLLDA MED VANILJKRÄM TOPPAD MED EGENGJORD CHOKLADSÅS.

85

PANNA COTTA - CARAMELLO O FRUTTI DI BOSCO

KOKT GRÄDDE MED VANILJSTÅNG SERVERAS MED KARAMELL ELLER SKOGSBÄRSSÅS.

85

TORTA BANOFFEE

DIGESTIVE BOTTEN MED BANAN SOM PENSLATS MED MÖRK CHOKLAD, CARAMEDLISERAD MJÖLK TOPPAD MED VISPAD GRÄDDE OCH PUDRAD KAKAO

85